Velkommen til oss!

Lørenskog Quilteklubb
Klubben ble startet i 1992. I dag er vi ca. 70 medlemmer, og mange har vært med helt fra starten. En onsdag i måneden møtes vi i Skårer kirke. På møtene tar vi opp ulike temaer som er av interesse for både erfarne og litt mindre erfarne quiltere.

MØTEPROGRAM
Hvert møte har eget program. Det kan være et foredrag, et minikurs eller kanskje en demonstrasjon.
Et av høydepunktene på møtene er ”Vis og fortell”. Vi har mange dyktige og produktive medlemmer så det blir vist mye fint. Noen har sydd etter mønster, noen har vært på kurs, noen syr etter innfallsmetoden mens andre tegner mønster selv. Det blir vist alt fra små sminkepunger og grytekluter som sys på et kvarter til store tepper som det har tatt år å få ferdig. Det fortelles om teknikker og stoffvalg, om farger og om hvor inspirasjonen har kommet fra.
Medlemmene deler erfaringer og tips. Gode råd mangler heller ikke.

WORKSHOP
De som ønsker det møtes en lørdag/ søndag og syr sammen. Her kan du sy på dine egne ting eller være med på ulike fellesprosjekt. I fjor høst møttes 15 damer en lørdag og sydde fine toalettvesker som ble levert til Romerike Krisesenter. Dette er både sosialt og lærerikt.

KURS
Kurs er også en viktig del av aktivitetene våre. De er åpne for alle, men medlemmene har redusert pris og fortrinnsrett.

TURER
Turer blir det også: I vårt leide vi en buss og reiste til Lennartsfors. Her fikk vi tilfredsstilt handlelysten i den fine butikken til ”Lapp-Elisa”. Hun ordnet også med lekker lunsj til oss.

ANDRE AKTIVITETER
Håndsømgruppen vår byr på god anledning for gamle og nye medlemmer til å bli bedre kjent. Vi møtes en kveld i måneden og alle har alle med seg sytøy eller annet håndarbeid.

LØRENSKOG QUILTEKLUBB er en selvstendig klubb, men samarbeider gjerne med andre. Sammen med Lørenskog Husflidslag arrangeres det sommertreff på Skårer Gård. Om været tillater det sitter vi ute og syr og strikker. Det er alltid hyggelig å treffe andre håndarbeidsglade damer.

Klubben har egen blogg og facebookside. Her får du vite hva som skjer i distriktet og i klubben. Det kan være alt fra ”Quilterally” til salg i den lokale quiltebutikken vår; ”Trådsnella”.
>Trådsnella har for øvrig quiltekafé en gang i måneden. Da dekker Marianne bord i butikken og serverer verdens beste hjemmebakte kaker. Her går praten livlig og vi får en oppdatering på nyheter som er kjekke å ha. En kveld her er alltid inspirerende, midt mellom de fine modellene og stoffene.

I 2017 fyller klubben 25 år og det skal feires. Festkomitéen er nedsatt og alle er spente på hva de kreative damene kan finne på.

Alle med interesse for lappeteknikk/quilting er velkommen som medlemmer hos oss. Vi har plass til mange flere og du behøver ikke være flink til å sy!!

Du er også hjertelig velkommen som gjest!

Tid, sted og program finner du under program.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert, Velkommen til oss. Bokmerk permalenken.

4 svar til Velkommen til oss!

 1. Berit Ann Poppe Berget sier:

  Hei. Jeg lurer fremdeles på hvorfor jeg ikke får info og inkalling til møter etc. Har tatt det opp på møtenene jeg har vært på, men det skjer ikke noe. Har registrert Epost adr på nytt, men da får jeg svar om att den fine allerede så hva er galt.
  Mvh Berit Ann

  • Gro Horverak sier:

   Hei. Vi har sjekket alt som er mulig å sjekke her hos oss og finner ingen feil.
   Sjekker du søppelposten din? Hvis maskinen din oppfatter utsendelsene våre som
   masseutsendelser vil den havne der.(Alt jeg får fra NQF havner i søppelposten her hos meg,
   men jeg er klar over det så jeg sjekker alltid søppelposten)
   Kan du være snill å gi meg beskjed hvis du får denne?
   Mvh Gro

 2. Åse Lindal sier:

  Hei LQK. Finner ikke møteprogrammet for neste møte, var det da Grethe Gulliksen Moe skulle komme? Og når skal vi melde oss på Birmingham turen:) Mvh Åse Lindal

  • Gro Horverak sier:

   Hei Åse,
   Grete Gulliksen Moe kommer på neste møte. Helle skal lage blogginnlegg om dette.
   Jeg sitter med blogginnlegget om turen nå. Det er begrenset med plasser, så jeg tror du skal være rask med påmelding. Kan sende deg en melding når det er klart, så gir du kanskje beskjed til Sylvi?
   Mvh Gro

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.