Møteprogram for Lørenskog quilteklubb våren 2023

Vi holder alle våre møter i Skårer kirke kl 19:00 -21:00 hvis ikke annet blir oppgitt. Hold av datoene! Her blir det hyggelige kvelder og mye inspirasjon!

25. Januar: Vi prøver oss på Kawandi. Kawandi-quilting er et tradisjonelt håndverk i det vestlige India, brakt til den regionen via afrikanske slaver. 

Du kan lese mer om dette i Norsk Quilteblad nr. 3 – 2022. og du finner mye om denne teknikken på nettet. Et forslag: https://dizzyquilter.com/2021/02/24/kawandi-quilting-with-quilt-lab/

1. Mars: Årsmøte:) Det vil bli sendt ut innkalling, årsberetning for 2021 og evt. forslag til endring av vedtektene. Regnskapet vil bli delt ut på møtet.

Vi gjør dette til en hyggelig kveld og kommer til å presentere noen tanker for videre organisering av klubben. Nå må dere holde av denne kvelden og møte opp damer! Vi må værne om samholdet og klubben vår, og vi ønsker ikke å tvinge noen inn i styret!

Husk at alle som deltar på årsmøtet må ha betalt kontingenten!

Etter årsmøtet vil Ulla lære oss hvordan vi syr noen små, uunnværlige hemligheter! Benytt sjansen folkens – dette er den eneste muligheten dere får!

29. Mars: Hilde Skjevdal: QuilteHilde kommer med butikken sin. Dette er damen som holdt motet oppe for mange av oss med morgensendinger på Facebook under pandemien.

Hilde har med seg massevis av lekre stoffer og inspirerende modeller. Hun har alltid noen gode teknikker på lur og deler gjerne ut gode råd.

26.April: Mali Storli Engedal: Vi er de første som får høre Mali’s nye foredrag «Moderne quilting og veien videre»

Hun liger alltid i forkant, er en fabelaktig quilter og en inspirasjonskilde uten sidestykke.

Mali var også en av initiativtakerne til den norske quilte-aksjonen til støtte for Ukraina. Er vi heldige får vi høre litt om dette også.

31. Mai: Sommeravslutning. Vi tar med oss det håndarbeidet vi holder på med og treffes i kirken til kaffe, og litt koselig småprat. Kanskje noen tar med forslag til et koselig sommerprosjekt eller et fellesprosjekt?

Dette innlegget ble publisert i Siste Nytt, Våren 2023. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *