Referat fra medlemsmøte 21.03.18

Hege Ladderud, leder i Lørenskog Quilteklubb presenterte det nye styret. Med nytt styremedlem har vi også fått tilgang til bruk av lokale i forbindelse med hennes jobb i Kjenn barnehage. Det skal vi bruke til kurset med Helle Løvenskiold den 28.04. Se lenger ned….

Vi hadde besøk av Kreative Ingema som fortalte om butikken sin på Flisa og viste ferdig sydde modeller og mønstere hun hadde inne. Hun hadde med seg et vell av varer, der vi damene forsynte oss grovt! Sånn går det bare!

2 ledige plasser på kurset til Helle Løvenskiold lørdag den 28.04
Førstemann til mølla gjelder. Påmelding = innbetaling av påmeldingsgebyr til klubbens konto nr 5188 05 14443       550,- for medlemmer og 650,- for ikke medlemmer

Dette er teknikken vi skal lære:

Vis og fortell

Kristine Byfugllien hadde sydd alle bokstavene i God Påske som hun skulle henge opp som dekorasjon.

Ingeborg Nystuen hadde laget 2 toalettmapper som hun hadde hentet ideen til på syhelg hos LappElisa i november 2017.

Ida Bibow Jensen fra Nittedal Quilteklubb hadde sluttført en 25 år gammel UFO’er, teppet med snømenn og grantrær, og sydd et rødt/hvitt teppe med blokker og løper til påske. Vinterblokken hun viser på første bilde, er et prosjekt de holder på med i quilteklubben hennes – å lage en liten blokk med tema til «hvert møte». Noe å tenke på hos oss?

Så var det Helle Myhre da, som ikke fant igjen påskeløperen fra i fjor og måtte sy en ny til heimen i full fart. Som kjent er hun ikke redd for knallfarger. Da kom hun på at de var invitert til venner på påskefjellet og sydde enda en til dem. Den ble mer dempet i fargene og passet godt til gul påskepynt.

Alfhild Klausen er nyslått styremedlem, og fant ut at hun måtte sy en lekker mappe til styrepapirene sine. Hun fikk ide og inspirasjon fra My Quilt og hadde et stitchery fra Jubileumsfesten som ble forside. Hun hadde også sydd ferdig en tovet ullkåpe og sydd matchende skulderveske. Ideen fikk hun fra en av bøkene til Grete Gulliksen Moe.

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Møtereferat, Siste Nytt, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *