Referat fra medlemsmøte 24.10.18

Besøk fra Quiltegården
Siw hadde fylt bilen til randen med stoffer og utstyr, og vi gikk amok i «butikken hennes». Fotografen var dessverre så grepet av stunden at hun glemte å ta bilder herfra, men her er et lite inntrykk.

Vi stablet bunker av stoffer i armene og stilte oss i kassakø, og etter betaling tok vi en runde til, for å sikre oss at vi ikke hadde oversett noe som skulle vært innkjøpt. Ganske mange havnet i kassakø for annen gang!

Vis-og-fortell
Denne gangen hadde medlemmene våre hatt sy-rush, så det var veldig mye å få se i vis-og-fortell. Her er det vi fikk se. Vi er flinke, vi! Forslag til neste gang: Si navnet deres før dere begynner å vise fram, så blir det tatt referat av det dere forteller. Dere vet det med navn, det er så ikke så lett å huske!

Valgkomiteen minnet på at vi trenger nye medlemmer til styret.
Vil du være med å bidra med noe? Vi har oppgaver av alle slag, og de aller fleste kan gjøres uten forhåndskunnskaper. Bli med, da vel! Vi har det så gøy, vi som er med!

Forberedelser til neste møte onsdag den 14.11
Alle sammen trenger vi ideer til kjappe, geniale eller enkle julegaver og juleting. Kunne du tenke deg å gi oss andre de ideene vi trenger for å komme i mål? Det begynner å bli travelt nå for de fleste med denne utfordringen. Absolutt alle ideer er bra nok. Husk på at mange er gått tørr for ideer.

Dette innlegget ble publisert i Møtereferat, Siste Nytt, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *