Referat fra medlemsmøte 27.04.2022

Vi hadde invitert til skravlemøte med beslutninger om vår virksomhet resten av året, og hva vi skulle gjøre med jubileet vårt. Nå er alt på plass, og vi kan glede oss til en begivenhetsrik høst og en hyggelig sommeravslutning, en fin jubileumsfeiring og jubileumstur. Detaljene om programmet vårt sender vi dere medlemmer via styremail. Vi ble også enige om å delta i ”Tepper som varmer” og ”Søster til søster”, sistnevnte å sy toalettmapper til krisesentere. Dette blir også tema for første møte etter sommerferien. Det er bare å starte å sy nå, dersom du ønsker det.

Vi har også planer om å sy sammen 2 lørdager i høst. Om det blir kurs eller bare å sy sammen, blir tatt stilling til temmelig snart.

Medlemmene mener også at en vervekampanje for nye medlemmer vil være på sin plass i høst. Hvordan vi skal gjøre det, får vi snakke videre om.

Vis og fortell
Sylvie LE GAL hadde gått på kurs og laget denne, Berit Ann viste fram sitt nyeste slumreteppe, Ellen hvordan hun hadde utnyttet en stoffpakke og Åse et teppe hun hadde sydd til kjøkkenveggen sin.


Neste medlemsmøte blir onsdag den 24.05

Dette innlegget ble publisert i Møtereferat, Siste Nytt, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *