Referat fra medlemsmøte 30.05.18

   

Så hyggelig med så godt oppmøte i sommervarmen! Vi spiste is, jordbær og blåbær og drakk kaffe og vann, det eneste fornuftige man kan gjøre med en sånn temperatur, og damene koste seg! Lokalene var heldigvis forbausende kjølige i varmen, og det hjalp godt!

Bildet er tatt før serveringen begynte, men som dere ser, er alle damene gledelig opptatt av å skravle med hverandre. Det er jo så uendelig mye som er skjedd siden sist og som må rapporteres!

Vår leder Hege rapporterte at programmet for høsten blir sendt på mail, og vi tar med noen eksemplarer i papirform til dem som tenger det på første møte etter sommerferien, som for øvrig er onsdag 29.08 kl 19.00 i Skårer kirkes underetasje.

Vis og fortell

 Denne gangen var trenden vesker, deilige sommervesker. Annie Johansen hadde laget denne flotte vesken, og anbefalte å bruke stiv vatt i vesker, ellers faller de sammen.
     
Wenche Thoen hadde stått skikkelig på. Vesken hun viste hadde et intrikat heve/senke-system i bærehanken, som dere ser. Ellers hadde hun reddet 3 prosjekter ut av UFO-haugen og laget toalettmapper av dem. Grønnsakstoffene til spisebrikken kjøpte hun på den internasjonale Quiltefestivalen i Sitges.
 
Så var det Eva Hagen, da, som kvinnet seg opp til å vise fram i vis og fortell for første gang. Hun var veldig nervøs, men vesken hun viste fram var fraktfull med silkebånd brodert hjerte som dekor. Hun smilte varmt da hun mottok veldige klappsalver fra salen. Dette må du gjenta, Eva!

3 Hjørner

Lone, som ble nytt medlem samme kveld, viste fram kurvteknikk,: Stoffremser snurres rundt tau som sys sammen til vesker, boller og kurver med zikkzakk.

Gro viste fram påsying av glidelås, hurtigsømsteknikk

Helle viste fram hurtigproduksjon av flying geese

Det store sommerlotteriet
Damene hadde kjøpt massevis av lodder, og vi var spente på hvem som vant og hva de vant!Hege stod for trekning og Alfhild delte ut gevinstene til de heldige vinnerne.

 
Vi benytter anledningen til å ønske alle medlemmer og lesere av dette referatet en veldig god sommer, men masse herlig quiltesøm i sommervarmen, i lett skygge og med en lett bris til å svale seg på!

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Møtereferat, Siste Nytt, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *