Referat fra møte 27. september i Lørenskog Quilteklubb

Først vil vi minne om kurset i moderne Hexagonquilt med Mali lørdag 14. oktober. Mali er en fremragende moderne quilter og nå har vi vært så heldige å få henne som kursholder!

Ikke gå glipp av denne muligheten til å lære en ny, enkel og moderne syteknikk. Dette får du til selv om du aldri tidligere har sydd en quilt! Du finner flere opplysninger om kurset her: http://lorenskogquilteklubb.no/kurs-i-moderne-hexier-med-mali-storli-engedal/

Bilde fra pinterest

Temaet for septembermøtet var handlenett. Bjørg hadde med symaskin og viste oss en smart måte å sy disse på. Det ble flotte nett og for oss som trøblet litt med å forstå fremgangsmåten kunne hun opplyse om at mønsteret kjøpes hos: http://timotei-timotei.blogspot.com/

Videre hadde vi demonstrasjoner av en enkel måte og sy i glidelås ved Gro K.B. «Sew as You go» ved Ulla og «Sy på papir» ved Gro H.

De fremmøtte var fornøyd og det var flere som forlot lokalene med ny kunnskap denne kvelden 🙂

Kveldens vis og fortell bød på flere både nye og velbrukte handlenett, noen «Tepper som varmer», et teppe som blir bryllupspresang, en nydelig veske-boks, to løpere og en liten vinduspose til småsaker:

Grasrotandel:
Tipper du eller spiller du Lotto?
Vil du gi grasrotandel til Lørenskog Quilteklubb?

Klubbens Organisasjonsnummer er: 988 060 852
Vi er takknemlige for din støtte.

Les mer om Grasrotandel her:
https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Dette innlegget ble publisert i Møtereferat, Siste Nytt, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *