Referat fra møte i Lørenskog Quilteklubb onsdag 24.4

Ingunn orienterte om turen vår til Rakkestad den 11. mai. Bussen går fra Skårer kirke kl 09.00 presis og er tilbake kl. 16.30. Vi skal til quiltebutikken Syknappen. Har du ennå ikke meldt deg på, men vil være med, kontakt Ingunn Synstad, sigrun@synstad.net snarest. Det er plass til flere på bussen. Turen koster kr. 100,-. Klubben sponser!

Besøk av Lappe Lise

Vi hadde besøk av Lappe Lise som hadde med seg masse fra butikken sin. Hun fortalte at hun hadde holdt på i 13-14 år. Butikken ligger 7-8 min fra sentrum i retning sykehuset, og er man i området, kan hun ringes dersom man er i tvil om åpningstider. Hun er ikke så nøye på det heller, dersom hun er hjemme. Nettbutikken hennes kan også benyttes, men der er med det å se og ta i, da……

Vi fikk nasse nytting info om sytråd og nåltykkelser og maskinnåler og hun viste oss flere tepper hun brukte som eksempler på teknikker.

Ellers skavlet vi da masse som vi pleier, nøt kaffe, sjokolade og oppskåret frukt mens kortene gikk varme i betalingsautomaten til Lapp Lise. Alle var interessert i hva de andre hadde kjøpt, og forvisset seg om at de ikke hadde oversett noe de måtte ha i butikken.Veldig hyggelig kveld, akkurat som det pleier å være.

Vis og fortell

Her er det vi fikk se: Beklager at det ikke er noen bilder denne gangen. Det er ny versjon av dette programmet, og jeg har ikke funnet ut hvordan man legger ut bilder. Helle

Dette innlegget ble publisert i Møtereferat, Siste Nytt, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *