Velkommen til årsmøte i Lørenskog Quiteklubb i Skårer kirke onsdag 16. februar kl. 19:00 – 21:00

Det er sendt ut innkalling og forslag til endring av vedtektene. Vi går også gjennom regnskapet og vi skal velge nye medlemmer til styret.

Grunnet pandemien hadde vi ikke årsmøte i 2021 og har dermed heller ikke hatt noen valgkommite. Tre av våre medlemmer har meldt seg frivillig til styret. Det er egentlig ikke nok, men vi må prøve å gjøre det beste ut av det.

Hvis det nye styret kun består av tre personert trenger vi en «arbeidsgruppe» i tillegg. Denne gruppen skal bistå med oppgaver som å handle inn til møtene, komme med forslag til foredragsholdere, hvilke kurs vi skal ha, hvor vi skal reise på tur osv.

Som medlem i denne gruppen hjelper du til når du kan. All kommunikasjon vil foregå i styrets gruppe på messenger. Det gjør at du følger med på det som foregår i styret og kan komme med synspunkter og innspill der.

Vi kommer ikke til å «presse» noen inn i hverken styret eller arbeidsgruppen. Men hvis klubben skal være et sted hvor vi kan hente inspirasjon, lære nye ting og reise på turer må flere enn tre styremedlemmer ta en del av arbeidet. Tenk litt over dette og meld deg gjerne frivillig til styret eller «arbeidsgruppen» på møtet!

Etter årsmøtet skulle Liv Særevoll fra Quilteland.no lært oss å sy på papir. Hun har dessverre måttet melde avbud. Vi prøver å få til dette senere i vår eller til høsten.

Husk at alle som deltar på årsmøtet må ha betalt kontingenten for 2022!

Og så må du ta med deg det du har sydd til VIS OG FORTELL! Vi gleder oss alltid til å se hva du har laget.

VELKOMMEN!

Grasrotandel:
Tipper du eller spiller du Lotto?
Vil du gi grasrotandel til Lørenskog Quilteklubb?

Klubbens Organisasjonsnummer er: 988 060 852
Vi er takknemlige for din støtte.

Les mer om Grasrotandel her:
https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen


Dette innlegget ble publisert i Invitasjon til møter, Siste Nytt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *