Juleavslutning i Skårer kirke onsdag 30.11.22

Vi hadde det så hyggelig! Julestemningen var på plass. Det hadde Ulla og Gro sørget for med juledekkede bord, juleduker og til og med et lite juletre! Flere medlemmer hadde også tatt med prøver på smaksprøver på julebaksten sin! I tillegg hadde vi krydderkake, pepperkaker, julegløgg og kaffe. Til og med en kakemann, vist her, som nå visstnok heter kakeperson.

Programmet for våren 2023
Nytt program for våren var sendt ut til medlemmene, og alle sa seg fornøyd med det. I tillegg valgte vi å ha en sylørdag i kirken den 04.02.23.

Vis og fortell
Skal si damene hadde stått på! Veldig mange hadde fått ferdigstilt ufoer, sydd ferdig arbeider og laget gaver og andre nyttige ting. Og – såååååå flinke og dyktige medlemmer som vi har!

Tepper som varmer og søster til søster
Her er de bidragene vi fikk inn til tepper som varmer og søster til søster. Vi vet at mange flere er i arbeid. Det blir utstilling når alt er ferdig til å gis bort:

Se så fine de er, det medlemmene har sydd! Både forsider og baksider er jobbet skikkelig med! Noe er gjort ferdig siden sist, andre gjenbruksprosjekter, noen er ryddet fram og gjort ferdig, noen er gaver til jul og noen er på planleggingsstadiet.

Julelotteriet
Vi avsluttet med det store tradisjonelle julelotteriet vårt, som vi har hatt i hele klubbens historie. Medlemmene hadde gitt masse gaver, og vi hadde fått noen fra Lillestrøm Sysenter og Meretes Quilteloft. Spenningen er stor under trekningen, og det er alltid morsom å å se når den heldige vinneren pakker opp og vi kan beundre gaven!

Gode juleønsker til alle!
Da ønsker vi dere en skikkelig herlig jul, og vi gleder oss til å se dere igjen til vårt første møte i den 25. januar i 2023! Vi gleder oss til en morsom, kreativ, inspirerende og lærerik vår sammen!

Dette innlegget ble publisert i Høsten 2022, Møter, Møtereferat, Siste Nytt, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *