Møteprogram våren 2018

Vi holder alle våre møter i underetasjen i Skårer kirke,
Løkenåsveien 35, 1473 Lørenskog, klokka 19.00.
Inngangspris på medlemsmøter:
Medlemmer av LQK som har betalt kontingent kommer inn gratis, gjester betaler kr 50.-
Ta gjerne med deg kopp og eventuelt håndsømsprosjekt!

28. februar: Årsmøtekveld
Det vil bli sendt ut innkalling, årsberetning for 2017 og forslag til endring av vedtektene. Regnskapet vil bli delt ut på møtet. Kom og vær med og gjør valgene riktige for oss alle.  Husk at alle som deltar på årsmøtet må ha betalt kontingent!
Etterpå presenterer Helle Løvenskiold en del av sine arbeider. Vi har reservert henne til kurs den 28. april, og vi bestemmer i fellesskap der og da hvilke teknikker og hva slags kurs vi gjerne vil at hun skal holde for oss.
Vis og fortell  –  utlodning

21. mars:
Kreative Ingema fra Flisa tar med butikken sin og kommer på besøk. Hun vil vise vårens nyheter og gi oss gode tips og masse inspirasjon.
Vis og fortell  –  utlodning

25. april:
Det er ikke likegyldig hva slags vatt vi bruker i arbeidene våre. Anne Rønningen er spesialist på området og vil fortelle om de ulike kvalitetenes egenskaper. Hun kommer med en mengde tips om hva vi bør bruke for å få ønsket resultat på det ferdige prosjektet.
Vis og fortell  –  utlodning

28. april:
Kurs med Helle Løvenskiold. Tema og teknikk bestemmer vi i fellesskap på årsmøtet i februar. Mer informasjon om pris og tema legges fortløpende ut på bloggen.

30. mai:
Sommeravslutning med 4 hjørner. Her vil dere på demonstrert 4 forskjellige teknikker som er kjekt å kunne for oss quiltere.
Vis og fortell
Denne kvelden er det stor utlodning, og alle tar med seg en quilterelatert gevinst til
ca. 100 kr.

 

Dette innlegget ble publisert i Våren 2018. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *