Referat fra medlemsmøte 27. september

  

Vi startet møtet med UFO-lotteriet
Hilde Johanne Narum og Åshild Lindal meldte seg på til UFO-lotteriet. Hilde hadde en veske som skulle gjøres ferdig og 2 broderier som skulle felles inn i quilter, og Åse skulle få på vatt og bakside og quilte enkelt sengeteppe. Mønsteret heter «Totally tula», og stoffet er fra Tula Pink, Tabby Road.

Til nå har vi 24 påmeldte arbeider som vi gleder oss til å se ferdigstilt på novembermøtet.
Rekker du å få arbeidet ditt ferdig til da, kan det meldes på i oktobermøtet.

Vis og fortell.
Nina Nordahl og Ingebjørg Nystuen hadde laget flotte og fargerike travel bags inspirert av By Annie.com, som ble beundret, også hvordan lommer etc var utformet på innsiden. Gro Kjærnli Bækkevold viste fram en lekker løper som er håndsydd over papp og quiltet på maskin.

Quilteengler
Vi trenger nye quilteengler som kan ta seg av gjester som kommer på besøk og nye medlemmer, slik at de føler seg velkommen og inkludert i gjengen vår. Hvem vil stille?
Vi fikk 2 nye, men kommer det flere nye, må de ha hjelp.

Valgkomiteen
trenger 2 nye medlemmer. Viktig at vi får noen som kjenner medlemmer i klubben, og det er av største viktighet at de som blir spurt om å ta oppgaver vurderer å gjøre det. Det går an å spørre om en liten oppgave dersom du har lite tid.

Quilterally 2017
Styret ble spurt når det skulle skje, og etter søk på nettet fant vi ut at det går av stabelen lørdag 14. og søndag 15. oktober. Se mer info finner du på quilterally.no
Dersom du sitter inne med info som du mener medlemmene burde vite noe om, så tar du kontakt med sekretær Helle Myhre, som har til oppgave å legge dette på klubbens bloggsider.

Jubileet og jubileumsteppet
Vi tjuvstartet loddsalget på jubileumsteppene, og loddene gikk fort unna. De teppene vil mange ha! Fremdeles er det masse lodd igjen, så vi fortsetter salget på neste møte. Pris pr lodd er kr 10,-.

Jubileumsmiddagen er 11. november. Meld deg på. Betaling er påmelding.

Jubileumsutstillingen
Neste gang får vi vite flere detaljer om utstillingen vi skal ha. Håper du har begynt å lage det du skal ha med på utstillingen og det du vil selge i salg under utstillingen. Vi trenger folk som kan stille som vakter, selge lodd og og sitte i salgsboden der ting skal selges. Det er gøy å være med å jobbe på eget arrangement, da, så benytt muligheten til å delta på den sosiale siden i klubben! Vi kommer til å ha det kjempekult!

Kveldens foredragsholder
Turid Lismoen kom til oss for å vise og fortelle fra sitt Quilteliv. Skal si vi ble imponert! Hun fikk fortelle nesten i fred, da. Folk spurte og kommenterte hele tiden, og det ble en skikkelig hyggelig dialog. Det er sjelden å se en flokk som er så sultne på ideer, inspirasjon og teknikk!
Det må innrømmes at hun har et stort fortrinn i å være grafiker. Hun kan både tegne og forenkle profesjonelt, men du verden så suveren hun også er på farger og teknikk! Dette foredraget var god «mat» for oss quiltedamer. Studer bildene og kos dere! Det samme gjorde danene etter at foredraget var ferdig, og hun massevis av spørsmål!
Tusen takk for at du besøkte oss, Turid!
Kort fortalt begynte hun å quilte på 70-tallet, lærte mer i USA på 80-tallet og løsrev seg fra mønstere og tegnet selv på 90-tallet. Da jobbet hun etter egne fotos. Turid er også medlem av Tåsen Quiltelag, der de for en stund siden lagetquilter i  A4 størrelse, både for å utfordre hverandre på tema, men også for å prøve ut teknikker etc. på et lite format der det ikke gjorde noe om ting gikk galt.

  

Og helt til slutt:
Bærum lappelag har salgsmesse og utstilling lørdag 4. november i Kulturstasjonen i Sandvika, Løkkeåsveien 2, kl. 11-16. Gratis inngang, kafe, loddsalg og de har bankterminal. www. bll.no

HUSK: Meld dag på jubileumsmiddagen vår ved innbetaling til
kontonr 5188 05 14443, kr 300,-

 

Dette innlegget ble publisert i Møtereferat, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *