Referat fra medlemsmøte 29.08

Berit Eide fra klubben vår holdt et fantastisk nyttig og lærerikt foredrag for oss hvordan lese og forstå en engelskspråklig quilteoppskrift. Både de erfarne og de mindre erfarne fikk seg nye opplevelser i så måte. Kompendiet vil dere kunne laste ned fra bloggen som en .pdf om litt. Print det ut og lagre det sammen med quiltetingene dine! Det vil garantert komme til nytte! Lærebøkene hun viste fram kommer også med ISBN nummer, så du kan få bestilt dem.

På møte uten kjøkken
Vi klarte oss godt uten bruk av kjøkkenet! Medlemmene hadde med seg termos eller drikkeflaske og noe å bite i. Vi serverte sjokolade. På neste møte vil vi ha det på samme måte, enkelt, men hyggelig. Det var tydelig at damene hadde savnet hverandre og sine likesinnede, for skravla gikk med høy desibel som den pleier.

Når du nesten gir opp
Det var god stemning for at man tar med seg arbeider man har problemer med og spørsmål om hvordan ting skal sys på møtet og få hjelp.

Tema på neste møte 
På neste møte i september ber vi dere om å ta med dingser, favoritter som dere bare elsker å bruke og presenterer dem for oss, viser fram mønstere dere liker godt, nettsider, steder dere kjøper stoffer og andre ting dere vil anbefale til de andre medlemmene. Alle vil jo bli kjempeglade for å få tips! I det hele tatt ting dere digger i quilteverdenen som dere vil dele med oss andre.

Ut på tur……
Vi åpnet også for diskusjon om at vi bruker våre egne biler når vi drar på tur, fordi det er mye enklere når det gjelder organisasjon av arrangementet, stapper biler fulle av folk og deler på bensinutgiftene. Da kan det være så mange eller så få deltakere det blir, uten at dette skaper problemer med bussbookingen. Så blir det bare å bestille felles lunch og evt andre ting. Dette kom opp i forbindelse med at Frøydis Myhre har utstilling på Karl Johans Vern i Horten i oktober. Kunne vært hyggelig med en utflukt dit??

Quiltearrangementer: Hva skjer når og hvor
Ellers var det noen som lurte på hva som skjer når i samme quilteverden. Det var Quilterally det gjaldt. Du finner det her: Gå inn på www.nqf.no
– trykk på de 3 strekene øverst på venstre side
– kalender
– Festivaler
– Utstillinger og kurs, så kommer du inn på programmet for Norge 2018/2019 og utlandet 2018/2019. Dette programmet oppdateres hele tiden, så her er det lurt å følge med.

Vis og fortell
Visst var det jobbet i sommer! Se hva som ble vist fram:

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Til slutt viste Berit to tepper, forsider og baksider, som var valgt ut for å illustrere det hun ville fortelle om i foredraget sitt.

Beklager at bildene ligger som de gjør. Brukte et gammelt kamera denne gangen, der  formateringen viste seg å ikke være grei.

Dette innlegget ble publisert i Møtereferat, Siste Nytt, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *