Referat fra medlemsmøte 29.11.17

Møtet var årets siste og samtidig juleavslutning.

  

Rester av jubileumsteppet
Klubbens ansvarlige for produksjon av jubileumsteppene viste fram hva de hadde laget av restene etter de to store teppene. Med litt ekstra kreativitet ble det til et nytt teppe. De hadde funnet ut at som takk for innsats fra medlemmene, skulle teppet loddes ut til medlemmene. Den heldige vinneren ble Sylvie Le Gal. Damene som er kjent for å utnytte hver eneste bittelille stoffbit, hadde også klart å trylle fram 10 nåleputer, som går til gevinster i lynlotteriet på jubileumsutstillingen.

Hyggelig på juelavslutning

        

Som dere ser koste vi oss med gløgg og sjokoladekake og sydde navnelapp, som var tema på møtet. De ble jobbet hardt, og noen fikk vel sin nesten ferdig.

Siste info om jubileumsutstillingen
Wenche Thoen ga siste orientering før innlevering av utstillingsgjenstander, ting for salg og gevinster til jubileumsutstillingen fredag 1.12. Utstillingen går i helgen 2.12 og 3.12. Ta med deg venner og familie og kom for å titte på! Loddbøkene til jubileumsteppene er på plass, og den store nyheten er at vi også har fått en liten symaskin fra Janome som også loddes ut!

Vi har også fått VIPPS
Nå er det er mulig å betale på denne betalingsmåten både på jubileumsutstillingen og på medlemsmøtene heretter. Søk opp 13777 eller Lørenskog Quilteklubb.

Avslutning av UFO-lotteriet
Vi avsluttet UFO-lotteriet, og lykkelig vinner ble Sissel Harby. Her er de ferdige UFO’ene til de påmeldte:

    

Alfhild Aae Klausen viste mappe til igangsatte arbeider og innførte et nytt begrep: UNO – unyttige objekter, som hun mente noen og en hver hadde i gang. De passet til oppbevaring i slik mappe. Hun var også blitt ferdig med veske med godt-humør-klaff og et nett.

    

Grit Daus viste 3 ferdige tepper som hadde ligget veldig lenge som UFO’er, og nå er blitt praktfulle tepper, et stort husteppe, et lite teppe og et uteteppe.

Liv Stensvold viste teppe til oldebarnet.

Pirkko Lena Holme hadde fått ferdig 2 vesker, UFOer som hun til sin store skrekk oppdaget var brukt som kattemadrass. Noe fornærmet måtte katten ta til takke med annet å ligge på.

Anne Karin Stenersen hadde fått ferdig både veske, løper og roseduk.

Sissel Harby hadde fått sydd sammen teppet sitt, og ble også den lykkelige vinner av UFO-lotteriet!

Stiller du til en innsats i styret?
Valgkomiteen har store problemer med å finne damer som vil overta plass i styret. Vi trenger 3 nye for å fortsette klubbe. 1 har meldt seg og vi trenger 2 til. Så vær så snill og tenk over om du vil ofre bittelitt av din tid for at klubben skal få leve sitt liv videre.
Vi har fått ny stolkomite: Hilde, Janne og Guri.

Har du ideer til temaer etc?
Nå er det nytt år og nye muligheter, og styret ber om innspill på ønsker om temaer på møtene, noe vi kan lage på møtene og om ønsker om kurs til felles glede.
Noen har vel vært på julemesser og rundt omkring i det siste og fått nye ideer de kan dele med resten av oss? Ta tak i oss på jubileumsutstillingen eller send oss en kort mail så vi kan ta kontakt med dere: styret@lorenskogquilteklubb.no

 

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Møtereferat, Siste Nytt, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *