Referat fra medlemsmøte 30.08

Det ble rømmegrøt og spekemat på medlemsmøtet. Maten ble plassert på serveringsbord, og alle forsynte seg selv. Til tider var det lang kø. Styret fikk ros for arrangementet, og medlemmene koste seg og mente at vi kunne fortsette med denne gode trenden!

Alle fikk lapp med bordnummer til merket bord. Derfor ble alle tilfeldig plassert, noe alle syntes var artig. Det er ikke hver gang vi får snakket med alle som er til stede.

Vi fikk også se de ferdig quiltede teppene som skal loddes ut i forbindelse med jubileet. Loddbøkene er klare til neste møte, så benytt sjansen til å kjøpe lodd både til dere selv, barn, barnebarn og familie og venner!

Overraskelsen var at alle fikk 1 meter stoff gratis, for styret har vært så heldig å få kjøpt inn et restelager fra en nedlagt stoffbutikk. Derfor har vi nå også stoffer til prosjekter vi vil i gang med.

Etter maten viste felere damer fram sommerens produksjon, Ingebjørg Nystuen grå løper, Jorun Follvik og Aud Gulbæk «Hus», Alfhild Klausen veske og nålpute og Annie Johansen veske.

Her ser vi prosjekter som er påmeldt til UFO-lotteriet. De skal vises ferdigsstilte på novembermøtet. Også neste gang er det påmelding til UFO-lotteriet! Dette er en mulighet til å få litt driv til å bli ferdig. Det hjelper å få litt pes fra andre!

Gro Bekkevold: Husteppe og kjøkkenteppe; Sissel Harby: 2 sengetepper; Guri Daus: Barneteppe og 2 hus&tretepper; Liv Steinsvoll med Barneteppe og duk; Leena Holmen: Enkelt sengeteppe og 2 vesker, Britt Eikli: 1 barneteppe, 1 applikasjonsteppe, 1 juletreteppe og 1 barneteppe med dyr. Til sammen har vi nå ca. 15 påmeldte UFO’er.

Og til slutt: Husk å lage noe som kan loddes ut eller dere kan selge under jubileet!

 

Dette innlegget ble publisert i Aktiviteter, Møtereferat, Siste Nytt, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *