Referat fra medlemsmøte 5.12.18

Julemøte i Quilteklubben
Tradisjonen tro koste vi oss med julegløgg , kaker, julesjokolade og kaffe. Vi ga også bort massevis av bøker vi hadde fått og Åse ledet miniprosjektet med å sy julehjerte på papp. På bordet med gevinster til julelotteriet var det en stor haug med pakker. Disse fikk nye eiere, og hver pakke ble åpnet og vist fram før neste lodd ble trukket. Det er like spennende hver gang!

Masse informasjon til medlemmene
– Styret spurte om innspill til møteprogram, fellesutflukter, kurs og prosjekter og fikk  masse av flotte innspill fra medlemmene, noe som vil bli jobbet videre med. Det er godt å få vite hva medlemmene vil ha.

 • Vi snakket videre i plenum om løperne vi har planlagt å sy i fellesskap. Vi skal pynte bordene med dem på møtene våre, og fant ut at blokker på 12 1/2″x 12 1/2″ er et bra utgangspunkt. Dette fordi disse kan jobbes videre med, deles, etc. Farger til alle årstider ble bestemt som utgangspunkt. Blokkene kan leveres på januarmøtet. Det ble bestemt at du kan levere inntil 4 blokker, men i utgangspunktet var det tenkt 1 blokk på hver.
 • Vi bytter bank fra 1/1-19, og derfor er det viktig at kontingenten for 2019 ikke betales inn før i januar. Når du bruker VIPPS som betaling, så husk å skrive i meldingsfeltet hva du betaler for. Vi vil nok få nytt VIPPS nummer også.Vis og fortell
   
  Berit Ann viste oss 2 toalettmapper hun hadde laget som julegaver og Gro et prosjekt som går raskt å lage. Remser sydd sammen og delt opp, og deretter sydd sammen til denne hun viser.
   
  Sigrun hadde fått ferdig 2 tepper, et med stitchery på de hvite feltene og et rødt med 6-kanter.
     
  Annie har deltatt på flere julemarkeder og viste oss noe av det hun har solgt. Hun har også ny broderimaskin og har sprengjobbet for å få brodert ferdig julepynt. Anne Marie har fått ferdig juleteppet sitt som hun skal henge opp som dekorasjon til jul.
     
  Gudveig har laget bordbrikker i masse forskjellige farger og 2 løpere med samme motiv, men annerledes kant rundt. SÅ har hun fått ferdig dette fantastiske teppet! Hun meldte seg på et verdensomspennende prosjekt der hun fikk i blokk på mail hver dag og skulle sy denne. Til sammen fikk hun 365 blokker. Se på dette utrolige resultatet!

  Berit har sydd sammen de blokkene hun laget på kurs hos Helle Løvenskiold. De ble til en lekker løper.


Riktig god jul og godt nytt år alle sammen! Vi ses på januarmøtet onsdag den 30.01.2019!

Dette innlegget ble publisert i Møtereferat, Siste Nytt, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *