Referat fra medlemsmøte i Lørenskog Quilteklubb onsdag den 25. januar og sy sammen lørdag 04. februar i Skårer kirke

Det ble rett på sak, Kawandi. Alle hadde forberedt sitt prosjekt og ventet spent på info. Gro viste fram sitt prosjekt og fortalte om hvordan hun hadde gått fram. Inspirasjonsbilder og-prosjekter ble også vist fram. Deretter gjøv damene løs på arbeidet, og det bli diskutert ivrig og synset underveis. Om de syntes det var gøy? Gjett om……

Vi undersøker om Quiltetur til Alcase i september
Gro har satt i gang med planlegging av tur til den internasjonale quiltefestivalen i Alcase. Vi får høre mer neste gang. Sett av tid, dette blir morsomt!

Årsmøte neste gang, onsdag 01. mars
Ulla har vært valgkomite og har funnet kandidater til neste styre. Møt opp på årsmøtet neste gang og klapp dem inn. vi har også annet program.

Vis og fortell

Berit viste oss et enormt flott teppe som nettopp er ferdig og som skal gid bort i gave. Like fint på forsiden som på baksiden! Hun hadde også med masse av sine egne bøker som hun ga bort.

Sy sammen lørdag

Vi sydde både på egne prosjekter og på felles prosjekter. Alle koste seg og syntes det var veldig hyggelig å sy sammen. Det ble lagt fram klare ønsker om at dette vil vi ha mer av. Det undersøkes om saken.

Dette og enda mer har vi fått inn til Tepper som varmer og Søster til søster

Dette innlegget ble publisert i Høsten 2022, Møtereferat, Nyhetsbrev, Siste Nytt, Sy sammen, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *