Referat fra medlemsmøte i Lørenskog Quilteklubb onsdag den 28.08.2020 i Skårer kirke

Vi gispet!
Denne gangen hadde vi invitert Frøydis Myhre til å holde foredrag for oss. Hun er en dyktig Art Quilter som lager fantastiske tekstilbilder. Hun hadde med masse arbeider hun viste fram, og vi studerte dem grundig etter foredraget.

Trykking på stoff og leting etter taksturer og studier i farger, sa Frøydis lå hennes hjerte nærmest. Det vil si at hun nå lager alle stoffene hun bruker i bildene sine selv. Vi var mektig imponerte over alt hun viste fram og fortalte hvordan hun hadde malt, trykket og farget, og spørsmålene haglet etter at hun var ferdig med å fortelle.

Vi fikk en skikkelig tekstil vitamininnsprøytning, og det var sikkert mange ideer som så dagens lys inni hodene våre. Akkurat slik skal det være, en skikkelig inspirasjonskveld!

Turer og jubileum og tepper som varmer
Under møtet var det påmelding til turen til Kathrines Quiltestue, dit vi skal den 18.10. Glemte du å gjøre det, ringer du Helle på 97 66 39 40. Det er på grunn av bevertning. Hun serverer oss kaffe og kaker.

Vi sendte også rundt en liste for påmelding til jubileumsmiddagen og feiring på neste møte den 26.10, en ordinær møtedag for oss. I og med at maten koster kr 200,– bad vi om påmelding fra dere. Klubben sponser resten av festen, men påmelding = innbetaling av 200 kroner til klubbens konto nr 1286 51 68576, og det må skje innen 10.10

Tepper som varmer
Vi har kjøpt inn vatt til tepper som varmer, og det var et par stykker som klippet av det de trengte til overdelen de hadde sydd. Enda flere forsynte seg av baksidestoffer vi har fått av medlemmene.


«Søster til søster»
Når det gjelder «Søster til søster» toalettmappene, leverte vi ut mønstere til dem som ville ha, og har fått innhold til 10 toalettmapper av Lørenskog Sanitetsforening.


Vis og fortell
Vi gledet oss over alle de fine arbeidene fine vi fikk se, og håper at vi kan få se en kavalkade av arbeider under jubileet.Dette innlegget ble publisert i Møtereferat, Siste Nytt, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *