Referat fra medlemsmøte i Lørenskog Quilteklubb onsdag den 31.08 i Skårer kirke kl. 19.00

Det var en blid gruppe med damer som møttes til sy sammen kveld. Ikke alle hadde med seg maskin, men koste seg med strikkepinnene i stedet, noe som  er helt lovlig.
Vi hadde også fått en del stoffer som ble lagt ut, slik at vi kunne plukke med oss det vi ville til start på prosjektene ”Tepper som varmer” og ”Fra søster til søster”.

I tillegg hadde vi masse beslutninger som skulle tas i forbindelse med 30 års jubileet vårt i år.
– Vi bestemte at turen til Kathrines Quiltestue skal være tirsdag den 18.10, og vi er hjertelig velkommen fra kl. 17.00. Dere som er i jobb får dukke opp så fort dere klarer det. Det er gratis, og de serverer oss kaffe og kaker og byr litt på seg selv i form av å vise litt teknikker og produkter.

Feiring av vårt 30 års jubileum onsdag den 26.10
Vi ble enige om at vi feirer det på medlemsmøtet vårt i kirken den 26.10 med flott cateringmat, og pynter og gjør det litt lekkert. Er det noen som har quiltesanger, quiltequiz eller lignende, vil vi gjerne låne det til feiringen? Veldig fint om dere vil bidra med noe, vi får ikke mer moro enn den vi laget selv.

– Vi har bestemt jubileumstur: Vi drar til København tur retur med DFDS fra søndag den 8.10 til tirsdag den 11.10. Vi leier konferanserom om bord, medbringer symaskiner og syutstyr og det vi vil sy og syr sammen både oppover og nedover. Mail om dette og alle detaljer rundt opplegget får dere i kveld. Det er veeeldig kort påmeldings=betalingsfrist hos DFDS, fordi det ikke er så lenge til vi skal dra. DEADLINE for påmelding=betaling ER  NÅ FREDAG KVELD den 9.september.

Vi får låne kirken lørdag den 5.11 til sy sammen lørdag.

Hyggelig puslesying
Etter at de store beslutningene ble tatt, gikk damene i gang med hvert sitt prosjekt, noen tepper, andre toalettmapper og noen sitt eget. Det var ingen som hadde noe til vis og fortell denne gangen eller noe å melde på til UFO-lotteri, men vi regner at det blir noe neste gang. Vi er lovet innhold til toalettmappene i prosjekt ”Fra søster til søster” fra Sanitetsdamene i Lørenskog. Quilteklubben har også kjøpt inn vatt til toalettmapper og tepper som varmer.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *