Referat fra medlemsmøte onsdag den 23.03

Vi møttes i skårer kirke kl. 19.00 som vanlig. Denne gangen hadde vi Inger Lise Ruud som foredragsholder. Hun holdt senere et svært vellykket kurs for oss med samme tema lørdag den 02.04.

Tucker trimmer linjalen var utgangspunktet. Hun viste oss hvordan man kan tegne, konstruere og sy tepper i den størrelsen man ønsker og oversette mønster og blokker til den størrelsen man ønsker. Temaet er ikke lett, men gjennomgangen hennes ga oss en god oversikt over hvordan man benytter skjemaene til linjalen og kommer fram til det ferdige produktet.

30 års jubileet vårt

Lørenskog Quilteklubb er 30 år i år, og det vil vi feire. Vi hadde en brainstorming om hva vi ville gjøre, festen vi skal ha og om vi ville dra på tur og hvor, men temaet kom som julekvelden på kjerringa for de fleste. Vi ble enige om å ta en tenkepause til neste møte for å få med et vell av ideer og ta de beslutningene som skal tas da. Det samme gjelder temaer for møter til høsten. Vi får tenke nøye gjennom alle sammen, så vi får maksimalt ut av møtene og jubileet vårt!

Vis og fortell

Vi hadde reisedubeditter som tema, og vi fikk se masse produkter og ble fortalt hvordan de ble laget og hva de blir brukt til.

Deretter viste Alfhild og Annie oss hva de hadde laget siden sist.

Vi hadde et usedvanlig trivelig møte med masse prat og meningsutvekslinger underveis, og alle koste seg.

Da ser vi fram til neste møte onsdag den 27.04! Vi ses!

Dette innlegget ble publisert i Møtereferat, Siste Nytt, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *