Referat fra møte 30. august i Lørenskog Quilteklubb.

Daisy Ashehoug var attraksjonen denne kvelden og oppmøtet var svært bra blant både gjester og medlemmer.

Wenche ønsket velkommen og startet med å minne om butikken Bjørnstad SKS as på Romedal. Hun hadde tatt turen sammen med noen venninner og var storveis fornøyd med både vareutvalg og service. Romedal ligger like utenfor Hamar, ca 1 times biltur fra Lørenskog. Du kan se litt mer her: https://lorenskogquilteklubb.no/turen-til-lillehammer-3-juni/

Styret har bedt om forslag til tema på neste møte, og det vil være handlenett. Mange syr de lekreste handlenett i lappeteknikk men her tenker vi at de også kan være helt enkle og gjerne raske å sy. Plastposebruken skal ned og gjenbruk er høyaktuelt. Her kan det brukes avlagte gardiner, bukser og skjorter, quiltestoffer vi er lei av osv. Har du et handlenett du har sydd eller et fint mønster? Ta det med og vis oss!

Vis og fortell er alltid spennende og vi fikk se flotte arbeider fra flere medlemmer:

Kveldens foredragsholder, Daisy viste seg å være en sprudlende dame. Hun fortalte litt om seg selv, om hvordan hun hadde begynt å sy quiltetepper og hvordan hun -som amerikaner -har havnet på Nesodden. Vi fikk se bilder fra arbeidsrommet hennes og hun forklarte hvordan hun gikk frem når hun designet nye tepper.

Daisy har designet og fått produsert et eget sett med plastmaler for å skjære ut buede former. Disse inkluderer sømmonn og gjør det enkelt å få et nøyaktig resultat. Hun delte raust ut både tips og gode råd og tidvis forklarte hun fremgangsmåten så inngående at det nærmet seg et kurs. Hun hadde også med seg begge bøkene hun har skrevet og vi var flere som koste oss med dem utover kvelden. Både plastmalene og bøkene hennes kan kjøpes hos Warmfolk.com. Bildene fra Daisys foredrag:

Til slutt vil vi minne om at det blir kurs med Mali Storli Engedal lørdag 14. oktober.Det blir lagt ut på bloggen i løpet av en dag eller to. Se referat/bilder fra hennes siste besøk i klubben her: https://lorenskogquilteklubb.no/referat-fra-aprilmotet-i-lorenskog-quilteklubb/

Grasrotandel:
Tipper du eller spiller du Lotto?
Vil du gi grasrotandel til Lørenskog Quilteklubb?

Klubbens Organisasjonsnummer er: 988 060 852
Vi er takknemlige for din støtte.

Tilknytt Lørenskog Quilteklubb her:
https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/#search=988060852

Dette innlegget ble publisert i Møtereferat, Siste Nytt, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *