Velkommen til medlemsmøte i Lørenskog Quilteklubb onsdag 25.januar kl. 19:00 – 21:00 i Skårer kirke og «Sy sammen» lørdag 4. februar kl. 10:00 – 16:00 samme sted.

Vi prøver oss på Kawandi. Kawandi-quilting er et tradisjonelt håndverk i det vestlige India, brakt til den regionen via afrikanske slaver. 

Du kan lese mer om dette i Norsk Quilteblad nr. 3 – 2022 og du finner mye om denne teknikken på nettet. Et forslag: KLIKK HER

Bilde fra Pinterest

Kort fortalt går teknikken ut på å feste vatten til bakstykket og deretter sy fast stoffbiter med litt lange quilesting (tråklesting).

Vi gjør oppmerksom på at dette ikke er noe kurs, men Helle og Gro har begynt på hvert sitt prosjekt. Vi har prøvd oss frem litt og gjort oss noen tanker om hva som kan være smart og også hva som ikke er så smart. Hvis noen av dere andre har startet på et Kawandi arbeid vil vi gjerne at dere tar det med. Dette blir et sånt»Vi hjelper hverandre»- prosjekt.

bilde fra Pinterest

Du trenger:

  • Baksidestoff
  • Tynn vatt
  • Noen stoffbiter til å starte med. Arbeidet sys fra ytterkanten og innover.
  • Knappenåler
  • Tråd – litt tykkere enn sytråd – gjerne Aurifil tykkelse 12, perlegarn, tynt heklegarn eller liknende.
  • Synål med øye som passer til tråden – gjerne litt lang så du får med noen sting.
  • Fingerbøl
  • Saks

Vis og Fortell: Vi vil gjerne se alt du har laget siden sist, og gjerne det du har laget tidligere og glemt å vise oss! Vi er også spente på om noen har kommet videre med «Tepper som varmer» og «Søster-til-søster» prosjektene.

Enkel bevertning med kaffe/the, litt frukt og kjeks. Det er gratis for medlemmer. Gjester er velkommen og betaler kr. 50.-

Velkommen til en hyggelig kveld!

Vi vil også minne om «Sy sammen» lørdag 4. februar

Det er hyggelig å sy sammen med andre. Du syr hva du vil. Noen syr «Tepper som varmer» eller toalettvesker til «Søstre for søstre» og andre holder på med sine egne prosjekter. Om du vil ha med symaskin eller sy for hånd velger du selv. Det viktigste er at du kommer. Vi har åpent hus fra kl. 10:00 til 16:00 og du kan komme og gå som du ønsker.

Har du lært noe nytt eller funnet noe smart på nettet? Ta det med deg og vis oss andre! Her deler vi gode tips og hjelper hverandre med både gode råd og synsing.

Ta med matpakke! Vi serverer kaffe/the. Det koster ikke noe å være med og»Sy sammen» er kun for medlemmer!

Velkommen til en nyttig og hyggelig «Sy sammen» lørdag!

Grasrotandel:
Tipper du eller spiller du Lotto?
Vil du gi grasrotandel til Lørenskog Quilteklubb?

Klubbens Organisasjonsnummer er: 988 060 852
Vi er takknemlige for din støtte.

Les mer om Grasrotandel her:
https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen


Dette innlegget ble publisert i Invitasjon til møter, Siste Nytt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *