Velkommen til medlemsmøte i Lørenskog Quilteklubb onsdag den 27.10 i Skårer kirke, kl. 18.30 til 21.30

Sykveld

Ta med deg symaskin og utstyr! Vi skal sy hjertegrytekluter. Inga er instruktør og har med mønster. Under her finner du det du skal ha med til prosjektet. Klubben har kjøpt inn termovatt og spanderer den.

Dersom du også vil ta med deg noe annet å sy i tillegg, er du velkommen til å gjøre det. Saken er at vi skal sy sammen, og det er supergøy og hyggelig! Vi har strykejern og strykebrett.

Ideer til gaver

Har du noen ideer til julegaver eller vertinnegaver eller noe annet som egner seg til gaver, vær så snill og ta dem med! Det er mange som trenger ideer til noe å gi bort.

Loppemarked

Så da, medlemmene bestemte på siste møte at de ville ha loppemarked. Derfor, det er kanskje på tide å rydde litt i sysakene og stoffbunkene, bøker og mønstere, selv om sånnt gjør litt vondt, og kvitte seg med det du synes det er på tide å kvitte seg med. Legg det i en plastpose, skriv pris på, inkl. ditt navn og telefonnummer, så den som vil kjøpe kan vippse deg betalingen. Enkelt og greit. Skal vedde på at det blir rikholdige loppebord!

Serveringen

Neste gang kan vi servere dere kaffe og marsipanbløtekake! Er det ikke fantastisk? Det er lovlig igjen!

Vis og fortell

Ikke glem å ta med det du vil vise fram. Vi gleder oss til å se hva du har laget!

Dette skal du ha med til syprosjektet:

50 cm bordvatt
50 cm lyst stoff
50 cm mørkt stoff
2 m skråbånd – Dersom du vil klippe skråbånd av et av gryteklutstoffene, må du beregne ekstra stoff i og med at skråbåndene skal klippes på skrå.

Dette innlegget ble publisert i Invitasjon til møter, Nyhetsbrev, Siste Nytt, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *