Vi feirer 30 års jubileum

Referat fra jubileumsfeiring onsdag den 26.10 i Skårer kirke

Vi var 28 stykker som feiret jubileum! Gro og Ulla hadde brukt mange timer på å forberede lekkert jubileumsverdig dekket bord. Vi hygget oss og spiste bestilt mat, som alle roste i høye toner!

Forfatter Jørn Bråthen leste for oss fra sin nyutgitte diktsamling og ga
oss både ettertanke og en god latter! Så spiste vi herlige kaker og kvelden
ble avsluttet med trekning av en flott stoffpakke.

Leder Helle snakket om sin opplevelse med Quilteklubben gjennom mange år. Hvordan det var å gå fra sjenert nykommer og nybegynner til mer øvet, og hvordan man lærer av og deler kunnskap med og får inspirasjon av sine quiltevenninner underveis. Om stemningen, om alt som skjer, om den glade skravlingen på møtene, så morsomt det var å gå på kurs, om fargeinntrykk og nye mønsterideer. At vi syr sammen og gleder oss over det. Alt det betyr for en ny og voksende interesse og en økende selvtillit underveis. Om å være sammen med de andre likesinnede.

Vi trenger hverandre. Vi trenger flere med samme interesse, eller kan man si «sykdom» – med et stort smil? Vi trenger klubben vår. Uten den er vi mer alene eller kan man si – fattige?

Vi vil gjerne ha nye damer med på lasset, og har vært så heldige å få to nye medlemmer den siste tiden.

Nå ser vi fram til nye hyggelige møter og en ny vårsesong med spennende møter, en tur et sted, et butikkbesøk eller en spennende foredragsholder? Det er like før programmet er klart for våren! Vi gleder oss!

Vi hadde bedt medlemmene om å ta med noen arbeider de var spesielt fornøyde med til utvidet vis-og-fortell. Se her hva de hadde med:

Dette innlegget ble publisert i Annet, Møtereferat, Siste Nytt. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *