Referat fra årsmøte onsdag den 16.02.22 i Skårer kirke kl. 19.00

Leder Hege Ladderud åpnet møtet og fikk godkjenning på at møtet var lovlig innkalt. 15 medlemmer var til stede. Ulla Bråthen ble valgt som ordstyrer. Helle Myhre ble valgt som referent.

Hege Ladderud leste deretter opp årsberetning for 2020 og 2021, som ble godkjent.

Regnskapet ble gjennomgått av regnskapsfører Wenche Thoen. Det ble framhevet at klubben ikke hadde innkrevd medlemskontingent for 2020 på grunn av at det ikke var noen aktivitet. Regnskapet ble godkjent.

Vedtektsendring:
Styret sørger for kontinuitet, og styremedlemmer velges for 2 år om gangen. Styret skal bestå av minst 3 medlemmer pluss at styret står fritt til å oppnevne arbeidsgrupper til styrets hjelp. Revisor velges for 1 år om gangen.
Vedtektsendring ble godkjent.

Valg
Helle Myhre og Gro Horverak har 1 år igjen i sine styreverv. Ulla Bråthen ble valgt inn i styret. Helle Myhre tiltrer som leder, Gro Horverak med økonomien som ansvarsområde og Ulla Bråten som styremedlem.
Arbeidsgruppen: Annie Johansen, Berit Eide og Gro Bækkevold som hjelpere når det trengs.
Regnskap: Wenche Thoen
Revisor: Bente Løken

Vis og fortell
Ulla rydder fremdeles til flytting, og en stor pose sekskanter ble plassert på bordet med spørsmål om hvem som ville ha. Som dere ser på bildet, var det mange som forsynte seg fra posens innhold.

Etter formelt årsmøte hadde vi god tid til å skravle. Vi fikk god til til å se hva de andre hadde med seg og sydde på og etter en del idekasting og ideutvekslinger var det stemning for å ta med reisedubbeditter og vise fram neste gang til v is og fortell.
Sommer, med forhåpentligvis mye reising nærmer seg, og hvem trenger ikke noe nytt til å oppbevare ting i?

Noen som har meldt seg på turen til Quiltefestival i Birmingham i august? Fint for alle turfarerne å vite hvem som skal være med fra klubben. vi tar det opp på neste møte.

Neste møte: onsdag 23. mars


Dette innlegget ble publisert i Møtereferat, Siste Nytt, Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *