Referat fra medlemsmøte 26.01.22

Januarmøtet ble viet til nostalgi og quiltehistorie. Vi hadde oppfordret medlemmene til å ta med gamle quiltearbeider og vise fram, tepper og andre ting de hadde laget gjennom sitt quilteliv. Vi fikk oss en skikkelig mimrekveld med masse kommentarer og historier som damene plutselig husket og ville fortelle om, under stort bifall fra de andre. De ble en kveld full av latter og kommentarer, og vi hadde det skikkelig hyggelig! Tiden fløy avsted…… På tross av coronaen var vi 20 damer til stede på møtet.

Arbeidene var både ferdige og uferdige. Sistnevnte var det mange av, som også kunne vise til rustne knappenåler og synåler med pent itredd tråd festet til stoffet. Vi forsøkte å komme på hva slags kurs klubben hadde holdt gjennom tidene, og ikke minst quilteperiodene vi hadde opplevd, hva vi laget da og hvor vanskelig det var å få tak i spennende stoffer.

Vi tok over 50 bilder denne kvelden, og vi synes det er viktigere å få disse med enn å bruke spalteplass på å kommentere hvert bilde, selv om det også ville vært veldig trivelig og morsom quiltehistorie.

Før vi går videre: Ikke glem å lese siste del av referatet. Der har vi en hyggelig beskjed…..

De nyavsluttede prosjektene ble vist før vi gikk i gang med nostalgien. Eva Charlton hadde laget 2 nye barnetepper og Sissel Harby et med sirkler i grønne nyanser.

Vis og fortell, nye arbeider

Til vår store overraskelse fant vi ut at vi faktisk har 30 års jubileum i år. Siden det på en måte kom som juleaften på kjerringa, var det i alle fall stor stemning blant damene at dette ville vi gjøre maksimalt ut av. Sen høst ble foreslått, og vi håper også at Coronaen har brent ut innen da.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *